Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g cenoura
- 40 g chalota
-
6 - 8
folhas de manjericão, mais q.b. p/ guarnecer
of 1 c. chá de manjericão, seco - 30 g azeite
- 200 g salsichas de porco s/ pele e desfeitas
- 700 g água
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo de caldo de legumes - ½ c. chá de sal
- 320 g massa curta, seca (cotovelos, laços, penne, etc.) (ver dica)
-
200
g lentilhas cozidas escorridas (ver dica)
of 170 g lentilhas secas cozidas - 10 g vinagre balsâmico
- 3 - 4 pitadas de pimenta
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2432.3 kJ / 581.3 kcal
- Eiwitten
- 23.2 g
- Koolhydraten
- 66.7 g
- Vetten
- 21.4 g
- Verzadigd vet
- 5.1 g
- Vezels
- 7.4 g
- Natrium
- 684.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz de atum com espinafres e feijão
25min
Salada de massa com atum e vinagrete de manjericão
30 min
Arroz de salsicha à moda de Hong Kong
55 min
Massa da quinta
40 min
Menu: Arroz de legumes com fiambre e omelete e trifle com noz e uva
30 min
Arroz de atum e ovo
1 godz.
Arroz colorido
40 min
Massa com conserva de sardinha e pão ralado
30 min
Tagliatelle com frango de ervilhas
40 min
Esparguete com frango
40 min
Esparguete com atum e molho arrabiata
40 min
Penne com atum
30 min