Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g arroz basmati
- 750 g água
- 1 ¼ - 1 ¾ c. chá de sal
- 20 g óleo de colza
- 3 dentes de alho
- 400 g perna de frango s/ pele e s/ osso cortada em cubos (3 cm aprox.), seca com papel absorvente
- 1 lata pêssego em calda em metades (820-850 g aprox.) - 8 metades
- 3 c. chá de ervas de Provence
- ½ c. chá de pimenta preta
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2376 kJ / 567.5 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 86.3 g
- Vetten
- 15.8 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 783.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz de salsicha à moda de Hong Kong
55 min
Chupa-chupas de morango
40 Min
Arroz basmati de ervas e açafrão com frango
35 min
Peru com ananás e chucrute
45 Min
Caril de millet com frango
35 min
Frango com molho vermelho e arroz de pimentos
35 min
Tagine de frango com laranjas caramelizadas
35 min
Tirinhas de frango com cuscuz, puré de cenoura e maçã
50 Min
Crepes de salmão
1 Std.
Frango com puré de maçã e aipo e pedaços de abóbora
40 Min
Frango com arroz selvagem e salada de pepino e tomate
35 min
Frango pizzaiola com massa fresca
30min