Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g água
- 30 g azeite
- 200 g espargos verdes cortados em 3
- 150 g bacalhau demolhado e desfiado
- 70 g cebola
- 1 dente de alho
- 200 g curgete cortada em pedaços
- 100 g alho-francês cortado em rodelas
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta preta
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1582.7 kJ / 378.3 kcal
- Eiwitten
- 14.6 g
- Koolhydraten
- 26.6 g
- Vetten
- 24.5 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 433.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brigadeiro de lima com framboesas
1h 30min
Noodles de curgete e salmão com vinagre balsâmico
25 min
Pastéis de frango thai com molho sweet chili
30min
Gelado de morango e manjericão
8h
Patê de queijo com romã
1h 30min
Terrine de salmão e alho-francês da Denize Soares
40min
Tisana de louro, canela, erva-doce e limão
10 min
Creme de curgete e manjericão
25 min
Pudim de bacalhau com molho de espinafres
1h
Tiras de vaca e espargos salteados
30min
Creme de espinafres, coco e curgete com croutons aromatizados
50min
Ceviche no ananás
6 Std. 15 Min