Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 - 120 g cebuli, przekrojonej na pół
- 100 g wafli ryżowych, naturalnych, pokrojonych w ćwiartki
- 300 g wody mineralnej, niegazowanej, mocno schłodzonej
- 30 g koncentratu pomidorowego
- 30 g oleju
- 30 g sosu sojowego
- 20 g musztardy
- 15 g płatków drożdżowych, nieaktywnych
- 1 łyżeczka soli
- 1 łyżeczka papryki słodkiej, mielonej
- ½ łyżeczki papryki wędzonej, mielonej
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- ½ łyżeczki czosnku, granulowanego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 438 kJ / 105 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 494 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Wegańska fasolka po bretońsku
13 godz. 50 min
Pieczarki w wegańskim sosie masala
25 Min
Wegański majonez
15min
Seitan
1h 45min
Tatar z fasoli
5 Min
Wegański parmezan
25 Min
Wegański ser
6 Std. 40 Min
Wegańska „ryba” z selera po grecku
1 Std. 15 Min
Pasztet gryczany pełen roślinnego białka
3h
Pasta bezjajeczna
5 Min
Gulasz z boczniaków z pęczakiem
1 Std. 10 Min
Wegański bigos z boczniakami
1 Std. 40 Min