Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les fricadelles
- 200 g de lait
- 125 g de pain, coupé en morceaux
- 300 g d'oignons, coupés en deux
- 2 gousses d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- 400 g de viande hachée
- 1 œuf
- 2 c. à soupe de paprika
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre 5 baies
Le coulis de tomates
- 20 g de concentré de tomate
- 1000 g de tomates, coupées en quartiers
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre 5 baies
- 100 g de farine
- 20 g de beurre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1525.7 kJ / 364.7 kcal
- Eiwitten
- 16.5 g
- Koolhydraten
- 34.5 g
- Vetten
- 16.5 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 725.2 g
- Natrium
- 5.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastalaya du sud de la Louisiane
1h
Cuisses de poulet braisées à la bière
1h 30min
Poulet cacciatore et pâtes
55min
Cigares de tartiflette
55min
Boulettes de porc, courgettes et sauce au yaourt
40min
Meatloaf
1 godz. 20 min
Pain de poulet à l’italienne
50min
Dinde à la crème, au bacon et au poireau
35min
Roulade de jambon cru et poireau au comté
55min
Boulettes de dinde sauce moutarde
45min
Rocambole de carne (Roulé de bœuf haché)
1 Std. 5 Min
Pain de viande à l'orientale
1h