Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 35 g d'échalotes, coupées en deux
- 60 g de vin blanc
- 4 œufs (dont 3 battus pour la chapelure)
- 2 c. à café de bicarbonate de sodium
- 150 g de farine de blé
- 100 g de lait
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre 5 baies
- 150 g de brie de Meaux, détaillé en cubes
- 5 tranches de jambon serrano, détaillées en dés
- 50 g de chapelure
- huile de friture
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3683.8 kJ / 888.3 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 37.8 g
- Vetten
- 68.5 g
- Verzadigd vet
- 13.8 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 1559.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Timbale de poulet feuilletée
1h 10 min
Roulés de veau aux noisettes, cheddar, miel et tagliatelle
40 min
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1 Std. 15 Min
Cigares de tartiflette
55min
Minisoufflé au camembert
35 min
Gaufre burger
40 min
Tarte croustillante au brie
50 Min
Corn dog
25 min
Hot dog au bœuf haché et sauce barbecue
3h 45 min
Filet de poulet et sauce à la tomme de Savoie
35 min
Gratin de pomme de terre, bacon et à La Vache qui rit®
1h 10 min
Croque monsieur à la tomate
1h