Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 ramitas de perejil fresco
- 300 g de melocotón maduro, pelado y en trozos (ver sugerencia)
- 30 g de zumo de limón
- 1 - 2 pellizcos de pimienta blanca molida
- 1 cucharadita de sal
- 2 - 3 gotas de tabasco
- 100 g de tomate maduro en trozos
- 30 g de pimiento rojo en trozos
- 400 g de agua
- 100 g de vino blanco
- 1 diente de ajo
-
250
g de calamares frescos en trozos
of 250 g de calamares troceados congelados en trozos - 4 chorritos aceite de oliva virgen extra para servir (optioneel)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 491 kJ / 117 kcal
- Eiwitten
- 10.9 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 1.2 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 616.5 mg
Alternatieve recepten
Gazpacho de melón
15min
Helado de uvas al laurel
7 Std.
Tartar de bacalao y sandia
40min
Plumas de chocolate para decorar
40min
Crema de melocotón de Calanda con crujiente de jamón de Teruel (Aragón)
45 Min
Gazpacho de cerezas con hierbabuena
10min
Chupitos de gazpacho de melocotón con caviar de mora
1 Std. 10 Min
Crema de queso Idiazabal con salmorejo
50min
Gazpacho de manzana verde
10min
Ajoblanco de melón
8 Std. 45 Min
Crema de pepino y aguacate
5min
Crema fría de espárragos blancos con berberechos
5min