Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 codornices
- 4 pellizcos de sal
- 4 pellizcos de pimienta molida
- 1600 g de agua
- 30 g de zumo de limón
- 1 bandeja de cubitos de hielo
- 150 g de aceite de oliva virgen extra
- 150 g de zanahorias en rodajas de 5 mm
- 150 g de cebolla en juliana
- 3 dientes de ajo en láminas
- 50 g de vinagre
- 2 hojas de laurel secas
- 1 pellizco de tomillo seco
- 1 cucharadita de pimentón
- 50 g de vino blanco seco
- 400 g de pochas cocidas (en conserva)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2733 kJ / 653 kcal
- Eiwitten
- 24.4 g
- Koolhydraten
- 30.5 g
- Vetten
- 47.9 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Vezels
- 6.9 g
- Natrium
- 241.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fabas con setas de primavera y perdiz (Cocción lenta)
18 Std. 30 Min
Codornices en escabeche de boletus
25h
Judías pintas con chipirones en su tinta
40min
Arroz con bogavante al estilo de Mazarrón
45min
Sopa de pescado donostiarra
1h
Caballa en escabeche de verdura y fresas
26h 10 min
Codorniz escabechada con emulsión de patata (Al vacío)
13u. 30min
Tigres
1h
Bonito en escabeche
24h 25min
Croquetas negras de chipirones
9 godz. 45 min
Mejillones al vapor con salsa picante
45min
Rabo de ternera en salsa con puré de patatas ratte
2 godz. 50 min