Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rindfleischfüllung
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Öl
- 320 - 350 g Rindsfleisch, ohne Knochen, gekocht, in Stücken (siehe Tipp)
- 40 - 50 g Rüebli, gekocht, in Stücken (siehe Tipp)
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, gemahlen
-
¼ - ½
TL Majoran, getrocknet, nach
Belieben
Pierogi und Fertigstellung
- 250 g Wasser und mehr zum Kochen
- 1 Ei
- 20 g Öl
- 560 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Prise Salz zum Kochen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2006 kJ / 479 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 74 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aprikosen-Frischkäse-Kuchen
4h
Menü: Topinambursuppe, Beef Wellington mit Ofengemüse, Lebkuchentrifle
3h
Hackfleisch
35min
Gazellenhörnchen
1h
Currywürstchen mit Linsen
1h
Eclairs mit Kirschen
1h 15 min
Pasta mit Poulet, Champignons und grünen Bohnen
40 min
Pilz-Kartoffel-Suppe
25min
Gemüsereis mit Fleisch
50min
Tex-Mex Tortillas mit Schweinefleisch
1h 20min
Rindfleisch in Pilz-Rahm-Sauce
1h
Asiatische Gemüsereispfanne
55 min