![Empanadas veganas de espirulina Empanadas veganas de espirulina](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4a092437-c8b7-4989-a6b4-749957753815/Derivates/9229934f-a0cf-4296-a14f-c268e7b8c9a2.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de agua
- 500 g de hojas de espinaca fresca
- 100 g de bolillo, de un día, en trozos (3-4 cm)
- 80 g de leche de soya
- 50 g de nuez de castilla, pelada
- 1 diente de ajo, pelado
- 5 g de hojas de perejil fresco
- 1 echalot, pelado y en mitades
- 20 g de aceite de oliva
- 5 g de espirulina en polvo
- 30 g de pan molido
- ½ cdita de orégano seco
- 1 cdita de sal
- 3 pizcas de pimienta negra recién molida
- aceite de oliva, para engrasar
- pan molido, para espolvorear
- 2 cdas de aceite de oliva
-
150
g de rúcula
of 150 g de hojas de espinaca fresca - 50 g de jitomates cherry, en mitades
- nuez troceada, para decorar
- hoja de perejil fresco, para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1162 kJ / 277.8 kcal
- Eiwitten
- 11.5 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 15.5 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 630.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Berenjena vegana al curry de Massaman
50 min
Avena de durazno de verano
40min
Falafel de chícharo
30 min
Estofado Africano occidental de maní
50 min
Setas con mole verde
40min
Cassoulet vegetariano con legumbres
40min
Curry verde thai vegetariano
35min
Lassie de durazno y canela
10 min
Quiche vegano de hongos
1h 15 min.
Hamburguesa de betabel con cebolla caramelizada
3h 10min
Ensalada de quinoa con tofu
55 min
Hamburguesa veganas
45 min