Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g kippendijen, met vel (ong. 2 poten), uitgebeend
- 10 g sojasaus
- ¼ tl gemalen witte peper
- 3 eieren
- 1560 g water
- ½ tl zout, naar eigen smaak
- 50 g verse gember
- 10 g teentjes knoflook
- 30 g olie
- 300 g rijst, gespoeld
- 1 tl zout
-
1
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)
of 1 tl kippenbouillonpoeder, huisgemaakt of van de winkel - 2 pandan bladeren (zie tip)
- 50 g uien
- 70 g aardappelen, in blokjes
- 70 g tomaten, in partjes
- 120 g wortelen, in blokjes
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2663 kJ / 637 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 72 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1488 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Nessuna valutazione
Salade van boerenkool en rode kool
Nessuna valutazione
Geroosterde aubergines
Nessuna valutazione
Soba noodle mee goreng
Nessuna valutazione
Oriëntaalse brunch
Nessuna valutazione
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Nessuna valutazione
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
Nessuna valutazione
Geroosterde porchetta met peren en uien
12h
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13 godz. 30 min
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16 Std.
Sous-vide miso aubergine
2h 45min
Maanzaad-mayonaise
Nessuna valutazione