Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bizcocho genovés
- 1 cucharadita de mantequilla (para engrasar el molde)
- 4 huevos
- 1 pellizco de sal
- 120 g de azúcar
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 120 g de harina de repostería
Mousse de crème fraîche
- 400 g de nata (35% de grasa) muy fría
- 6 hojas de gelatina (hidratadas en agua fría un mínimo de 5 minutos)
- 400 g de crème fraîche
- 130 g de azúcar glas
- 200 g de frutos rojos frescos variados (fresas, frambuesas, arándanos, grosellas)
- 1 lata de mitades de melocotón en almíbar (400 g)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1743 kJ / 417 kcal
- Eiwitten
- 5.21 g
- Koolhydraten
- 36.58 g
- Vetten
- 27.77 g
- Vezels
- 1.47 g
Alternatieve recepten
Postre chajá
11h 15min
Tarta de melocotón
1 godz. 15 min
Tarta de naranja
5h
Tarta Bellini
24 Std.
Charlota de albaricoques con crema de limón
13hod.
Cheesecake de albaricoques y frambuesas
5 Std. 30 Min
Bizcocho invertido con ciruelas rojas
1 godz.
Tarta de queso con dulce de membrillo y manzana
3 Std. 45 Min
Pink velvet cake
7h 20min
Bizcocho con fresas y nata
2 Std.
Milhojas de crema y toffee
2 Std. 30 Min
Tarta de piña al revés
40 min