Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 800 g pork shoulder, boneless, cut in 4-6 pieces, trimmed
- 110 g onions, sliced
- 1 sprig fresh rosemary
- 225 g water
- 170 g apple cider vinegar
-
1
tsp vegetable stock paste
of ½ vegetable stock cube (for 0.5 l) - ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 510 g barbecue sauce, plus extra for serving
- ground black pepper, to taste
- green lettuce leaves, for serving
- 6 hamburger buns
- red onion, thinly sliced, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1807 kJ / 432 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 847 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef Burger with Melting Cheese Centre
45min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1h 15min
Sous-vide Sausage Ragù
2 Std. 25 Min
Mac 'n' Cheese
1h 20min
Sticky Apple Pork Ribs
2h 30min
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
45min
Sticky Sesame Chicken
40min
Lamb Meatballs, Minty Pea Houmous and Flatbreads
1h 15min
Pulled Pork and Cider Rolls
1h
Baby-friendly Creamy Chicken, Broccoli and Spinach Pasta
40min
Pulled Pork Rolls
30min
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2 godz. 10 min