Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Filling
- 100 g onions, quartered
- 20 g rapeseed oil
- 320 - 350 g beef meat, cooked, cut in pieces (see tip)
- 40 - 50 g carrot, peeled, cooked, cut in pieces (see tip)
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- ¼ - ½ tsp dried marjoram
Pierogi
- 250 g water, plus extra for cooking the pierogi
- 1 medium egg
- 20 g rapeseed oil
- 560 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 pinch fine sea salt, for cooking pierogi
- water, for cooking pierogi
- fine sea salt, for cooking pierogi
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2006 kJ / 479 kcal
- Eiwitten
- 20.3 g
- Koolhydraten
- 74.3 g
- Vetten
- 12.1 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Orange Dyed Eggs
55 Min
Baked Alaska with Orange Ice Cream and Chocolate Sponge
15u. 55min
Strawberry, Peach and Kiwi Tart (TM5)
Keine Bewertungen
Green Dyed Eggs
55 Min
Couscous with Lamb and Vegetable Ragout; Crema Catalana
1 Std. 15 Min
Spicy Nuts and Popcorn Mix
35 Min
Blueberry Cheesecake
5h
Rhubarb Infused Aperol Spritz
1 Std. 30 Min
Monkey Bread (Małpi Chlebek)
3 Std.
Spelt Cake with Orange, Chocolate and Walnuts
1 Std. 20 Min
Sfenj - Moroccan Doughnuts
2h 45 min
Banana Milkshake with Honey
5min