Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Espargos e batata
- 600 g água
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de açúcar
- 5 g manteiga (optioneel)
-
700 - 750
g batatinha nova cortada em pedaços (ver dica)
of 700 - 750 g batata cortada em pedaços (ver dica) - 1000 - 1500 g espargos verdes ou brancos
Molho holandês
- 20 - 40 g água
- 10 - 20 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- 175 - 350 g manteiga
- 4 - 8 gemas de ovo
- ½ c. chá de sal
- 1 - 2 pitadas de pimenta
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2919 kJ / 698 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 29.5 g
- Vetten
- 58.5 g
- Vezels
- 6.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Molho holandês
10 min
Trifle de champanhe e morango
3h 40min
Pides de 3 queijos (pão turco)
1h 40min
Salada de noodles vietnamita -TM6
Geen beoordelingen
Gelado de matcha
10 Std. 30 Min
Merengues surpresa
8h
Terrine de salmão e alho-francês da Denize Soares
40min
Biscoitos de maçapão
30min
Tarte tatin
2h
Salada de pera e bacon com molho de mostarda
20 min
Esparregado com polenta frita
2h 30 min
Creme de ervilhas com crème-fraîche e presunto estaladiço
1h