Apparaten en Accessoires
Pão tibetano “Balep korkun”
Voorbereiding 50min
Totaal 1u. 30min
4 unidades
Ingrediënten
-
água220 g
-
4 g fermento de padeiro secofermento de padeiro fresco esfarelado10 g
-
farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar400 g
-
azeite30 g
-
sal1 c. chá de
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 unidade
Natrium
386 mg
Eiwitten
13.5 g
Calorieën
1834.8 kJ /
438.5 kcal
Vetten
9.5 g
Vezels
3.3 g
Verzadigd vet
1.3 g
Koolhydraten
74 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Momentos de partilha
10 recepten
Portugal
Portugal
Misschien vind je dit ook leuk...
Base para aperitivo
45min
Fajitas de porco com cebola e pimento salteados
15min
Bases: Tortilhas integrais e tempero para fajitas
1u.
Massa de pão
5min
Naan
1u.
Pão naan express
20min
Fajitas de sobras de frango
1u. 20min
Pão naan com couve-flor de especiarias e tahini de feta e matcha
1u. 20min
Chapatti
1u. 30min
Pão turco
2u. 10min
Pão de hambúrguer
1u. 50min
Pão alentejano
3u. 20min