Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Coroa de avelã e chocolate
- 500 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de fermento p/ bolos
- 80 g manteiga s/ sal fria, cortada em pedaços
- 1 ovo
- 1 c. chá de sal
- 250 g água
Iogurte de coco com granola e manga
- 250 g flocos de aveia
- 90 g amêndoa
- 80 g avelã
- 50 g sementes de girassol
- 20 g sementes de chia
-
150
g tâmaras medjool s/ caroço cortadas ao meio
of 150 g tâmaras s/ caroço cortadas ao meio -
400
g leite
of 400 g bebida de coco - 20 g óleo de coco
-
20
g açúcar
of 30 g mel - 1 c. chá de canela em pó
- ½ c. chá de sal
- 200 g creme de avelã e chocolate (ver dica)
- 1 gema de ovo
- 20 g leite
- 150 g natas c/ 30-40% de gordura
- 150 g queijo quark, 40% de gordura
- 300 g iogurte de coco
- 1 c. chá de açúcar baunilhado
- 200 g manga cortada em cubos (1 cm aprox.)
Chocolate quente
- 1 vagem de baunilha, apenas as sementes
- 40 g chocolate negro
- 400 g leite
- 10 g cacau em pó, mais q.b. p/ polvilhar
- 20 g açúcar mascavado
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 18356 kJ / 4387.2 kcal
- Eiwitten
- 117.5 g
- Koolhydraten
- 509.6 g
- Vetten
- 220.2 g
- Verzadigd vet
- 108.1 g
- Vezels
- 52.3 g
- Natrium
- 2837.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Batido proteico de banana e amendoim
5p
Bolinhos de bacalhau recheados com azeitona
2sa
Batata-doce espiralizada com frango no forno - TM5
1h 10min
Curgetes recheadas com arroz e carne
1sa 5 dk
Bolinhos de canela
25 min
Bolachas integrais com ervas aromáticas e pimenta rosa
Geen beoordelingen
Azeite e vinagre aromatizados
504u. 40min
Pão-de-ló de Freitas
45 Min
Broinhas de castanha
1sa 30 dk
Barriga de porco com salada de arroz
1sa 30 dk
Rissóis de atum
2sa
Pão de ló de Margaride
1 Std. 15 Min