Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Recheio
- 500 g água
- 250 g morcela de sangue
- 200 g maçã reineta s/ casca cortada em pedaços
- 110 g cebola roxa cortada em pedaços
- 35 g azeite
Massa
- 7 ovos
- 100 g óleo
- 1 c. chá de sal
- 50 g manteiga, mais q.b. p/ untar
- 250 g leite
- 620 g farinha tipo 55, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de fermento p/ bolos
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3915.3 kJ / 935.8 kcal
- Eiwitten
- 26.3 g
- Koolhydraten
- 88.5 g
- Vetten
- 52.3 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 845.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte de chocolate e creme de avelã
40min
Sopa vegetariana de noodles Soba
9h
Bacalhau com samfaina
1h
Minicroissants de requeijão recheados com queijo e espinafres
1h
Bolo de iogurte com cobertura de doces
50min
Bife marinado em café com molho de frutos silvestres e salada verde
4h 30 min
Quiche de ratatouille e mascarpone
55min
Tarte de abóbora à americana
2h
Tarte com recheio de peru
1 Std. 30 Min
Tarte gelada de café
5h
Tarte de chocolate e avelã
1h 10 phút
Crème brulée com especiarias
1h