Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Starter dough
- 80 g milk
- 2 tsp dried instant yeast
- 1 tsp sugar
- 130 g baker's flour
Dough
- 120 g sugar
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 1 orange, zest only, no white pith
- 60 g milk
- 70 g unsalted butter, room temperature
- 2 eggs
- 4 tsp dried instant yeast
- 30 g orange blossom water (see Tips)
- 450 g baker's flour
- 1 pinch sea salt
Assembly and decoration
- 1 egg, beaten
- 100 - 150 g mixed glacé fruit
- 30 g flaked almonds
- 50 g sugar (moistened with a few drops of water)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1461.6 kJ / 349.3 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 60.2 g
- Vetten
- 8.4 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 41.1 mg
Alternatieve recepten
Sernik rosa slice
3 godz. 15 min
Brutti ma buoni
4 godz. 40 min
Pistachio Butter
15min
Black tahini banana bread
1sa 20 dk
Flan Pudding
3u.
Chocolate and chilli gelato with whiskey syrup
14h 20 min
Almond briouats with honey and sesame seeds
1sa
Natillas
1sa
Karpatka
10sa
Sourdough soup (White borscht)
96 Std. 30 Min
Crunchy Caramel Popcorn
2 godz. 15 min
Santiago cake
1sa 20 dk