![Miniroscón de Reyes (Spanish King's cake) Miniroscón de Reyes (Spanish King's cake)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1EE289C3-F8E3-4C5D-9BF3-E392378D4E54/Derivates/522CA9C1-F4CB-4CF5-8C2C-58FB0686A135.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Starter dough
- 80 g milk
- 2 tsp dried instant yeast
- 1 tsp sugar
- 130 g baker's flour
Dough
- 120 g sugar
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 1 orange, zest only, no white pith
- 60 g milk
- 70 g unsalted butter, room temperature
- 2 eggs
- 4 tsp dried instant yeast
- 30 g orange blossom water (see Tips)
- 450 g baker's flour
- 1 pinch sea salt
Assembly and decoration
- 1 egg, beaten
- 100 - 150 g mixed glacé fruit
- 30 g flaked almonds
- 50 g sugar (moistened with a few drops of water)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1461.6 kJ / 349.3 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 60.2 g
- Vetten
- 8.4 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 41.1 mg
Alternatieve recepten
Maple-Buttered Rum Cider
Keine Bewertungen
Spanish King's Cake- Miniroscón de Reyes
3h
Portuguese-style crème brûlée
25 Min
Italian Easter bread
3 Std. 50 Min
Crêpes
1 Std. 15 Min
Caterpillar chocolate roll
3h 15min
Triple layer bundt cake
1h 30min
Poppy seed strudel
3h 15min
Mini Classic Polish "torts"
2h 30min
Black sesame mochi ice cream
23 godz.
Berry and cream sponge "omelettes"
25 Min
Hazelnut chocolate brioche
2h