Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sponge
- 170 g unsalted butter, cut into pieces, plus extra to grease
- 170 g caster sugar
- 3 eggs
- 170 g self-raising flour
- 1 tsp baking powder
- 1 tsp bicarbonate of soda
- 1 tsp natural vanilla extract (optional)
Filling
- 100 g jam (strawberry or raspberry - see Tip)
- 200 g pouring (whipping) cream
- 125 g fresh raspberries
- 1 tbsp icing sugar, to dust
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1565.5 kJ / 374.2 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 39.2 g
- Vetten
- 22.7 g
- Verzadigd vet
- 13.8 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 396.3 mg
Alternatieve recepten
Shortbread
1h
Ultimate Chocolate Cake
2h 15min
Christmas mince pies
1h 40 min
Butterfly Cakes
1h
Rhubarb crumble
45 Min
Decadent dark chocolate brownies
1h 30min
Classic Flapjack
55 Min
Victoria Sponge
1h 10min
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1h 10min
Coffee and Walnut Cake
1h 10min
Chocolate butter cream
10min
Raspberry and Apple Crumble
1h 5min