Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chocolate buttercream icing
- 250 g icing sugar (see Tips)
- 120 g unsalted butter, cut into pieces and softened
- 20 g Dutch cocoa powder
- 2 tsp boiling water
- ½ tsp natural vanilla extract
- Voeding
- per 400 g
- Calorieën
- 7878.3 kJ / 1882.9 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 261.5 g
- Vetten
- 99.9 g
- Verzadigd vet
- 63.2 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 22.6 mg
Alternatieve recepten
Dark chocolate frosting
10min
Decadent dark chocolate brownies
1 godz. 30 min
Icing sugar
10min
Chocolate chip cookies
50min
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28 Std. 15 Min
Buttercream icing
5 Min
Basic muffin mix
30 Min
Victoria sponge cake
1 Std. 20 Min
Only the best chocolate chip cookies ever
25 Min
Cream cheese frosting
5 Min
Basic chocolate cupcakes
40min
Basic vanilla cupcakes
35 Min