Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de marsala doux
- 60 g de vin blanc
- 6 jaunes d'oeufs
- 120 g de sucre en poudre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1418 kJ / 338.3 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 32.3 g
- Vetten
- 16.8 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 31.3 mg
Alternatieve recepten
Sauce choron
20min
Sabayon classique
15min
Tartelette sans cuisson, saumon et aneth
1h 15min
Saumon sur asperges et vinaigrette aux herbes
45min
Sauce béarnaise
20min
Sabayon
15min
Chilli con carne
40min
Pâte à pizza rouge avec burrata et aubergines et courgettes rissolées
3h 45min
Velouté d'asperges vertes aux pignons pimentés
1 Std. 10 Min
Sabayon à la liqueur à l'orange
15min
Velouté de chou-fleur et foie gras poêlé
35min
Soupe de poivrons à la mousse de basilic
35min