Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de marsala, sec
- 60 g de vin blanc, sec
- 120 g de sucre
- 6 jaunes d'œufs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1047 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce choron
20 min
Sabayon à la liqueur à l'orange
15 min
Sabayon classique
15 min
Sauce béarnaise
20 min
Soupe d'asperges au citron
55 min
Sauce béarnaise
20 min
Chutney de mangue
1h 20 min
Sauce béarnaise
15 min
Soupe de poivrons à la mousse de basilic
35min
Sabayon classique
15 min
Cabillaud et risotto betterave-citronnelle
Geen beoordelingen
Sabayon
15 min