Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de marsala, sec
- 60 g de vin blanc, sec
- 120 g de sucre
- 6 jaunes d'œufs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1047 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Avocat aux œufs et tartare de saumon
45 Min
Sauce choron
20 min
Sabayon classique
15min
Sabayon classique
15min
Sorbet framboise et citron vert
10 min
Œufs écossais et salade de céleri-rave et de carottes
Brak ocen
Sauce béarnaise
20 min
Sauce béarnaise
15min
Sabayon à la liqueur à l'orange
15min
Mousse à la truite
5min
Steak tartare
30 Min
Soupe de poivrons à la mousse de basilic
35 Min