Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de parmesan, en morceaux
- 300 g de viande de boeuf hachée, maigre
- 300 g de viande de porc hachée, maigre
- 1 c. à café d'origan séché
- 1 - 2 c. à café de sel
- ¼ c. à café de poivre moulu
- 3 gousses d'ail, coupées en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 200 g d'oignons, coupés en quartiers
- 50 g de vin rouge
- 800 g de tomates concassées en conserve
- 50 g de concentré de tomates
- 5 g de sucre en poudre
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 8479 kJ / 2026 kcal
- Eiwitten
- 144 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 138 g
- Verzadigd vet
- 58 g
- Vezels
- 12.1 g
- Natrium
- 2798 mg
Alternatieve recepten
Blancs de poulet à la pizzaiola
55 min
Risotto de tomates et poitrine de poulet farcie à la ricotta et au citron
45 min
Pain de viande
1h 20min
Omelette brocoli-jambon
35 min
Blancs de poulet vapeur saveur citron
1h 15 min
Cacciatore de poulet tout-en-un
2 godz. 45 min
Boulettes de poulet sauce tomate et spaghettis
1h
Scampis à la tomate, safran et sauce aux anchois
35 min
Chilli con carne
40 min
Sauce champignons à la crème et au vin blanc
30min
Menu avec velouté de légumes, poulet à la sauce moutarde et légumes vapeur
45 min
Quiche de poulet à la tomate et au basilic
1h