![Penne all’arrabbiata Penne all’arrabbiata](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A7F47D74-1474-4BCC-9152-0D027EF81604/Derivates/13c54678-ea2a-4a95-953b-41b93d5003bc.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de pecorino, en morceaux (env. 2-3 cm)
- 1 gousse d'ail
- 50 g d'oignon, en morceaux
- 1 piment rouge
- 50 g de lard, en tranches (env. 5 mm) ou en petits dés
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 350 g de tomates pelées, en morceaux (2-3 cm), fraîches ou en boîte
- 1 pincée de sel
- 320 g de penne rigate
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1847 kJ / 441 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Couscous à l'agneau et aux légumes
50 Min
Sauce curry
10 Min
Viande hachée
35min
Spaghetti Carbonara
35min
Kebabs de dinde épicés
1 Std.
Trenette au pesto
45min
Bucatini aux aubergines, tomates-cerises et cèpes
50 Min
Riz au mélange de légumes
55 Min
Pâtes au poulet, champignons et haricots verts
40 Min
Pennette safran et crevettes
30 Min
Farfalle aux quatre fromages
20 min
Sauce bolognaise
3h 15min