Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 branches de romarin frais, les feuilles uniquement
- ½ bouquet de basilic frais, les feuilles uniquement (env. 15 g)
- ½ bouquet d'origan frais, les feuilles uniquement (env. 15 g)
- ½ bouquet de persil frais, les feuilles uniquement (env. 15 g)
- 8 gousses d'ail
- 2 citrons, le zeste et le jus
- 2 c. à café de sel
- 3 oignons de printemps, en morceaux (2 cm)
- 1500 g de gigot d'agneau, désossé
- 1000 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1182 kJ / 282.5 kcal
- Eiwitten
- 24.8 g
- Koolhydraten
- 1.5 g
- Vetten
- 19.2 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe de poisson de Majorque
40min
Saumon sur asperges et vinaigrette aux herbes
45 Min
Blancs de poulet vapeur saveur citron
1h 15min
Bâtonnets de légumes avec dip et petits pains complets
Geen beoordelingen
Sauce béarnaise
20 min
Ballotine de poulet sous-vide, sauce au poivron rouge
2h 10 min
Sauce béarnaise
15 min
Menu avec velouté de légumes, poulet à la sauce moutarde et légumes vapeur
45 Min
Chilli con carne
40min
Pain de viande
1h 20min
Pâtes grecques au saumon et aux épinards
40min
Scampis à la tomate, safran et sauce aux anchois
35min