Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 branches de romarin frais, les feuilles uniquement
- ½ bouquet de basilic frais, les feuilles uniquement (env. 15 g)
- ½ bouquet d'origan frais, les feuilles uniquement (env. 15 g)
- ½ bouquet de persil frais, les feuilles uniquement (env. 15 g)
- 8 gousses d'ail
- 2 citrons, le zeste et le jus
- 2 c. à café de sel
- 3 oignons de printemps, en morceaux (2 cm)
- 1500 g de gigot d'agneau, désossé
- 1000 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1182 kJ / 282.5 kcal
- Eiwitten
- 24.8 g
- Koolhydraten
- 1.5 g
- Vetten
- 19.2 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Couscous royal
1h 10min
Poulet au garam masala
50min
Risotto de tomates et poitrine de poulet farcie à la ricotta et au citron
45 min
Goulash de boeuf et boulettes de pain
1h 30min
Scampis à la tomate, safran et sauce aux anchois
35min
Curry de poulet Thaï rapide
40 min
Soupe de poisson de Majorque
40 min
Turbot sauce salsa
Geen beoordelingen
Jambalaya au chorizo, crevettes et mangue
3h
Poivrons farcis "Jack O'Lantern"
1h 30min
Chili con carne
Geen beoordelingen
Soupe mystère
45 min