Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 petit pain sec
- de l'eau pour faire tremper
- 15 g de persil frais, sans les tiges
- 130 g d'oignons, coupés en deux
- 20 g d'huile plus un supplément pour faire frire
- 1 oeuf
- 600 g de boeuf haché
- 20 g de moutarde
- 1 c. à café de sel fin
- ¼ c. à café de poivre noir, fraîchement moulu
- 1 c. à café de paprika piquant en poudre
- 150 g de Cheddar ou de tout autre fromage à pâte semi-ferme, coupé en 8 morceaux (3 x 3 cm, 5 mm d'épaisseur)
- de l'huile
- Voeding
- per 1 morceau/part
- Calorieën
- 1395 kJ / 333 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 0.7 g
Alternatieve recepten
Boulettes de viande hachée à la sauce tomate
45 Min
Lasagnes
2 Std.
Burgers au saumon
25 Min
Cannelloni au porc, sauce aux légumes
1 Std.
Macarons au caramel
1 Std. 50 Min
Pains à hamburger complets
2h 50min
Nouilles sautées aux légumes
30 Min
Burger Tex-Mex
4 Std. 25 Min
Penne all’arrabbiata
20 Min
Tranche de meringue façon crumble aux pommes
2 Std.
Sauce bolognaise
3 Std. 15 Min
Petits pains burger (buns)
1 Std. 45 Min