Compatibele versies
Pulut Pagi (Glutinous Rice Balls with Savoury Coconut Topping)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pulut susu
- 300 g glutinous rice (pulut susu)
- 900 g water
- 500 g fresh coconut milk
- 1 tsp salt
- 2 pandan leaves, tied into knots
Serunding udang
- 4 fresh red chillies, deseeded
- 2 red bird's eye chillies (cili padi), deseeded (optioneel)
- 50 g dried shrimp, soaked to soften
- 1 stalk fresh lemongrass, white part only
- 50 g shallots
- 2 garlic cloves
- ½ tsp ground coriander
- ¼ tsp ground cumin
- ¼ tsp ground fennel
- ½ tsp salt
- 300 g fresh grated coconut
- 70 g cooking oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 5304 kJ / 1269 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 95 g
- Vetten
- 97 g
- Verzadigd vet
- 72 g
- Vezels
- 19 g
- Natrium
- 1045 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Teh Tarik (Pulled Milk Tea)
15min
Teh tarik (pulled milk tea)
15min
Soto ayam (spiced chicken soup)
1 godz.
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35 min
Bubur Jagung (Sweet Corn Porridge)
30min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45 min
Coconut Jelly
3 Std. 15 Min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min
Laksam (Kelantan Flat Rice Noodles in Fish Gravy)
2 Std. 25 Min
Dodol (Palm Sugar Glutinous Rice Sweet)
2h 40min
Ayam Goreng Kunyit (Stir Fried Chicken with Turmeric)
15min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2 godz. 45 min