Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oignon jaune
- 1 c. à soupe de ras el-hanout
- ¼ c. à café de gingembre en poudre
- 2 pincées de cannelle en poudre
- 1 c. à soupe de concentré de tomate
- du sel
- du poivre moulu
- 1100 g d'eau (dont 300 g d'eau chaude)
- 400 g d'épaule d'agneau désossée, en morceaux de 3 cm
- 150 g de carotte, en morceaux
- 1 branche de céleri, en bâtonnets de 4 cm
- 200 g de patate douce, en gros dés
- 1 poireau, en tronçons
- 250 g de courgettes, en morceaux de 3 cm
- 1 oignon rouge, coupé en 4
- 300 g de semoule (complète)
- 200 g de pois chiches en conserve, égouttés
- coriandre fraîche (ou persil)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2754 kJ / 656 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 84 g
- Vetten
- 18 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crêpe Belle-Hélène
40 Min
Pâte à crêpe vanillée
1hod. 40min
Semoule de couscous épicée
25min
Crêpes mille trous et coulis de fraises
55 Min
Boules coco-noisette
1 Std. 10 Min
Coupe infernale
12h 45min
Couscous d'agneau aux légumes verts
1 Std. 5 Min
Bouillon safrané aux pâtes, moules, petits pois et aneth
50 Min
Riz cantonais
45 Min
Chorba tunisienne
45 Min
Curry de crevettes et riz basmati
30 Min
Agneau et pommes de terre au romarin
1 Std.