Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
20
g d'huile végétale
of 20 g d'huile d'olive -
200
g d'oignons jaunes, coupés en quartiers (voir "Conseil(s)")
of 200 g d'oignons rouges, coupés en quartiers (voir "Conseil(s)")
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 972 kJ / 232 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 18 mg
Alternatieve recepten
Rissoler un mélange de légumes pour une soupe ou un ragoût
25 min
Rissoler 300 g de champignons frais
25 min
Rissoler 200 g de courgettes
20 min
Faire sauter 400 g de carottes en bâtonnets
20 min
Rissoler lardons et champignons
20 min
Rissoler 350 g d'échalotes
25 min
Dorer légèrement ail et oignons
20 min
Caraméliser 400-500 g d'oignons
50min
Caraméliser 200 g d'oignons
40min
Dorer légèrement 200-300 g d'oignons
20 min
Rissoler 300 g d'oignons
20 min
Rissoler des oignons
20 min