Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La garniture
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 20 g d'huile de colza
- 320 - 350 g de viande de bœuf, cuite et coupée en morceaux (voir "Conseil(s)")
- 40 - 50 g de carotte, cuite et coupée en morceaux (voir "Conseil(s)")
- ½ c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre moulu
- ¼ - ½ c. à café de marjolaine déshydratée
Les pierogi
- 250 g d'eau, et un peu pour la cuisson des pierogi
- 1 œuf
- 20 g d'huile de colza
- 560 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 pincée de sel, et un peu pour la cuisson des pierogi
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2006 kJ / 479 kcal
- Eiwitten
- 20.3 g
- Koolhydraten
- 74.3 g
- Vetten
- 12.1 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Meringues aux amandes
2 Std. 50 Min
Glace à la violette
12 Std.
Arancini aux girolles et Mont-d'Or
1 Std.
Côtelettes d'agneau à la crème
3u.
Pierogis
55 Min
Pain brioché au poulet pané et coleslaw avec mayonnaise au curry
7 Std. 50 Min
Focaccia au romarin et tapenade d'olives violettes
4 godz. 30 min
Poulet accompagné de crêpes à la crème d’épinards
1hod. 50min
Hamburger langos et salade verte
1 Std. 30 Min
Mini cheesecakes végans
4 godz. 30 min
Galette des rois à la crème de noisettes
6 godz. 45 min
Fougasse catalane
6h 25min