Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de parmesan, en morceaux
- 100 g d'échalotes
- 60 g de beurre, en morceaux
- 320 g de riz spécial risotto
- 100 g de vin blanc sec
- 680 g de bouillon de légumes
- du sel
- du poivre moulu
- 3 brins de persil frais, ciselés
- 150 g de petits pois surgelés, préalablement décongelés
- 125 g de mozzarella, en cubes
- 75 g de farine
- 2 œufs, battus
- 250 g de chapelure
- 1 l d'huile de friture
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 693 kJ / 165 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 6 g
Alternatieve recepten
Conchiglie à l'ail et aux olives
25 Min
Boulettes d'aubergine et boulgour, sauce yaourt aux herbes
1 godz. 35 min
Arancini champignons-mozzarella
3u. 10min
Bagels halloumi et avocat
2 godz. 35 min
Boulettes de riz à la tomate
40 Min
Beignets de courgette à la grecque (Kolokithokeftedes)
45 Min
Chakchouka aux tomates cerise, feta et pois chiches
1 Std. 20 Min
Gratin de nachos
1 Std.
Ravioli de légumes
1 Std.
Petits chaussons à la tomate et au fromage de brebis
1 godz. 35 min
Ravioli ricotta et épinards
1 Std. 10 Min
Strudel aux champignons, feta et épinards
1 Std. 45 Min