Apparaten en Accessoires
Hollandaisesaus
Voorbereiding 5min
Totaal 15min
500 g
Ingrediënten
-
vers geperst citroensap50 - 85 g
-
boter in stukken200 - 335 g
-
eierdooiers3 - 5
-
zout¾ - 1 ¼ tl
-
gemalen peper2 ½ - 3 ½ snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 500 g
Natrium
5013 mg
Eiwitten
19 g
Calorieën
11702 kJ /
2839 kcal
Vetten
301 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
193 g
Koolhydraten
11 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Indikken modus
17 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Hollandaise saus
Geen beoordelingen
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
35min
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Geen beoordelingen
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Geen beoordelingen
Sabayon (Zabaglione)
15min
Bearnaisesaus
20min
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Geen beoordelingen
Crumble met peren en crème van ricotta
1u.
Hollandaisesaus
15min
Choronsaus
20min
Bearnaisesaus
15min
Mayonaise
5min