Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g de lait entier
- 8 g de levure boulangère sèche
- 280 g de farine de blé
- 60 g de sirop d'agave
- 5 g de sel
- 20 g de crème fraîche épaisse
- 1 œuf
- 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- 40 g d'huile de coco hydrogénée (fondue)
- 10 dattes dénoyautées
- 5 figues sèches
- 1 c. à soupe de canneberges déshydratées
- 5 abricots secs dénoyautés
- 1 c. à soupe de noisettes
- 1 c. à soupe de graines de tournesol
- 1 noisette de beurre
- 1 jaune d'œuf
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1846 kJ / 439 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 110 g
- Vetten
- 20 g
Alternatieve recepten
Mignardises pour le café
2u.
Muffins aux canneberges
30min
Cake au café et aux noix
1h 10 min
Soda bread irlandais
45min
Soda bread irlandais
45min
Cookies aux fruits secs
45min
Gâteau moelleux au cidre
1 Std. 5 Min
Patoudas (biscuits fourrés aux fruits secs)
1h 10 min
Pain coco aux fruits secs
2h 55min
Biscuits aux figues
1h 15 min
Gâteau noix-café à la vapeur
1h 15 min
Dundee cake (gâteau écossais)
3 godz. 5 min