Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g de lait entier
- 8 g de levure boulangère sèche
- 280 g de farine de blé
- 60 g de sirop d'agave
- 5 g de sel
- 20 g de crème fraîche épaisse
- 1 œuf
- 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- 40 g d'huile de coco hydrogénée (fondue)
- 10 dattes dénoyautées
- 5 figues sèches
- 1 c. à soupe de canneberges déshydratées
- 5 abricots secs dénoyautés
- 1 c. à soupe de noisettes
- 1 c. à soupe de graines de tournesol
- 1 noisette de beurre
- 1 jaune d'œuf
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1846 kJ / 439 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 110 g
- Vetten
- 20 g
Alternatieve recepten
Cake weekend épicé à l'orange
55min
Pain brioché roulé cannelle et cranberries
3h 20 min
Julekake (brioche norvégienne)
2 godz. 50 min
Pain moelleux, abricots, raisins au miel d'été
1 Std. 40 Min
Pain brioché à la fleur d'oranger
3 Std. 15 Min
Cookies aux fruits secs
45 Min
Brioche espagnole
2 godz. 45 min
Pain coco aux fruits secs
2 godz. 55 min
Brioche aux oranges confites et ganache au chocolat
4 Std. 15 Min
Macarons d'Amiens
1 Std. 45 Min
Breadcake à la farine de châtaigne et au gingembre
50 min
Cake citron vert, gingembre et cerise
1 godz. 10 min