Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 pinches coarse sea salt
- 40 g cider vinegar
- 130 g Korean chilli paste (gochujang)
- 150 g Conference pears, cut in pieces (2 cm)
- 20 g light soy sauce
- 30 g honey
- 3 garlic cloves
- 15 g fresh root ginger, peeled, cut in rounds (5 mm)
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 502.7 kJ / 120.2 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 22.3 g
- Vetten
- 2.1 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 1451.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Korean Fried Chicken
3h 10min
Char Siu Marinade
10 dk
Beef Koftas with Saffron Yoghurt
1h 20 min
Flourless Gianduja Cake
2 Std. 40 Min
Chicken Satay with Peanut Sauce (Hestan Cue™) Metric
2h 30 min
Char Siu Pastries
6h 10 min
Lamb Korma
4 Std.
Sichuan Chilli Oil
50 Min
Lamb Koftas
1h 30min
Tikka Paste
1 Std.
Teriyaki Marinade
15 dk
Katsu Pork with Slaw, Potatoes and Wasabi and Dill Dressing
50 Min