Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 pinches coarse sea salt
- 40 g cider vinegar
- 130 g Korean chilli paste (gochujang)
- 150 g Conference pears, cut in pieces (2 cm)
- 20 g light soy sauce
- 30 g honey
- 3 garlic cloves
- 15 g fresh root ginger, peeled, cut in rounds (5 mm)
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 502.7 kJ / 120.2 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 22.3 g
- Vetten
- 2.1 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 1451.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 Min
Roast Pork Stuffed with Mushrooms and Garlic Purée
2 godz. 40 min
Baklava
3h 45min
Roasted Garlic Dip
1 Std. 15 Min
Korean Fried Chicken
3h 10min
Chilli Cheese Nachos
40min
Pork Wellington with Green Pea Duxelles and Champagne Sauce
1 Std. 15 Min
Spanakopita
2h 10min
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13h 15min
Korean Ramen with Tofu
50 Min
Thai Sweet Chilli Sauce
15min
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1 Std. 15 Min