Hornazo
TM6

Hornazo

4.6 (5 beoordelingen)

Ingrediënten

Teig

  • 100 g Wasser
  • 25 g frische Germ, zerbröselt
  • 1 Prise Zucker
  • 80 g Weißwein
  • 60 g Schweineschmalz
  • 25 g Olivenöl
  • 500 g Weizenmehl, glatt
  • 2 Eier (Größe M)
  • 10 g Salz

Mariniertes Fleisch

  • 600 g Schweinslungenbraten, in Scheiben (ca. 2 cm dick, 5 cm x 5 cm)
  • 250 g Wasser
  • 1 TL Salz
  • 1 TL Paprikapulver, edelsüß
  • ½ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen

Eier

  • 4 Eier (Größe M), aus dem Kühlschrank
  • Wasser, zum Befüllen bis zur 1 l-Marke

Fertigstellung

  • Weizenmehl, glatt
  • 150 - 200 g Chorizo, in Scheiben (0,5 cm)
  • 100 g Ibérico-Schinken, in dünnen Scheiben
  • 1 Eidotter, verquirlt

Voeding
per 1 Stück
Calorieën
1118.2 kJ / 267.3 kcal
Eiwitten
13.9 g
Koolhydraten
20.3 g
Vetten
13.7 g
Verzadigd vet
4.7 g
Vezels
1.2 g
Natrium
261.7 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten