Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 100 g Wasser
- 25 g frische Germ, zerbröselt
- 1 Prise Zucker
- 80 g Weißwein
- 60 g Schweineschmalz
- 25 g Olivenöl
- 500 g Weizenmehl, glatt
- 2 Eier (Größe M)
- 10 g Salz
Mariniertes Fleisch
- 600 g Schweinslungenbraten, in Scheiben (ca. 2 cm dick, 5 cm x 5 cm)
- 250 g Wasser
- 1 TL Salz
- 1 TL Paprikapulver, edelsüß
- ½ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
Eier
- 4 Eier (Größe M), aus dem Kühlschrank
- Wasser, zum Befüllen bis zur 1 l-Marke
Fertigstellung
- Weizenmehl, glatt
- 150 - 200 g Chorizo, in Scheiben (0,5 cm)
- 100 g Ibérico-Schinken, in dünnen Scheiben
- 1 Eidotter, verquirlt
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1118.2 kJ / 267.3 kcal
- Eiwitten
- 13.9 g
- Koolhydraten
- 20.3 g
- Vetten
- 13.7 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 261.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kokoscurry mit Huhn
45min
Burritos mit Huhn San Fernando
45min
Süß-saure Fleischbällchen Bowl
30min
Rotes Curry mit Ente
1 Std. 10 Min
Wiener Kugeln
50min
Caipirinha
5min
Gefülltes Hendl mit Reis
2 Std.
Hendl in BBQ-Sauce und Maisbrot
3h 25min
Marokkanischer Hendltopf "Ras el-Hanout" mit Reis
1 godz. 40 min
Hendlhaxerl mit lauwarmen Fisolensalat und Cranberrysauce
1 Std. 20 Min
Marinierte Hendlfilets in BBQ-Sauce
4 Std.
Granatapfel-Mohn-Tiramisu
1 Std. 10 Min