Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Empanada Teig
- 130 g Wasser
- 25 g frische Germ
- 1 Prise Zucker
- 60 g Weißwein
- 450 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen
- 1 TL Salz
- 60 g Schweineschmalz
Thunfisch Füllung
- 3 hartgekochte Eier, geschält
- 50 g Olivenöl (oder Öl vom Thunfisch)
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 180 g rote Paprika, in Stücken
- 120 g grüne Paprika, in Stücken
- 250 g passierte Tomaten
- 50 g schwarze Oliven, entkernt
- ¾ TL Salz
- 1 Prise Cayennepfeffer
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 300 g Thunfisch in Öl, in der Dose, gut abgetropft
- 1 Ei, verquirlt
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 697 kJ / 167 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crostini "Tricolore"
35 min
Speck-Spieße
1h 30min
Torta della nonna
3 godz. 50 min
Spiegelei-Nester
1h 20min
French Dressing
5 min
Fischburger mit Koriander Mojo
45 Min
Fatayer mit Käse Minze
1 Std. 5 Min
Falafel mit R'gaif-Fladenbrot und Tahina
1h 25min
Mini-Calzoni mit Schinken und Zucchini
1 Std. 45 Min
Schinken-Käse-Kipferl
1 Std.
Pizza Wraps
1h 15 min
Sauce Tatare
15 Min