![Salsa Mornay Salsa Mornay](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6b55f112-7d39-42db-b518-4b0518a5acf8/Derivates/6b7d497a-4724-4537-9876-894c44f8a9a5.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
60
g di Cheddar a pezzi (2-3 cm)
of 60 g di Emmental o Gruviera a pezzi (2-3 cm) - 250 g di latte intero
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- 20 g di burro
- 3 tuorli
- 15 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- Voeding
- per 350 g
- Calorieën
- 3841 kJ / 918 kcal
- Eiwitten
- 36.7 g
- Koolhydraten
- 28.1 g
- Vetten
- 74.1 g
- Verzadigd vet
- 39.5 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 1411.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa barbecue
20 Min
Strauben
40 мин.
Liquore al mango
Geen beoordelingen
Finocchi sottovuoto con fonduta al Parmigiano Reggiano
3ч.
Insalata al petto d'anatra e aceto balsamico
1h 35min
Pavé brasiliano alle banane
1h 25min
Salsa allo yogurt all'albicocca e curry
Geen beoordelingen
Salsa aioli
10min
Lingua sottovuoto con salsa verde
16 godz. 30 min
Sorbetto al Gin tonic e cetriolo con tuile alla menta
3 godz. 40 min
Burro all'erba cipollina
1h 15min
Pimento Cheese (di Lorenzo Biagiarelli)
10min