Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 220 g di acqua
- 5 g di miele
- 5 g di lievito di birra fresco
- 350 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
- 200 g di pera matura ma soda a fette sottili
- 250 g di mozzarella a dadini
- 100 g di Gorgonzola dolce
- 20 - 30 g di lardo a fette
- 6 gherigli di noci
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 11015 kJ / 2633 kcal
- Eiwitten
- 109.9 g
- Koolhydraten
- 292.7 g
- Vetten
- 121.6 g
- Verzadigd vet
- 28.3 g
- Vezels
- 18.8 g
- Natrium
- 18.8 mg
Alternatieve recepten
Uova ripiene al caprino su crema di piselli e lattuga
1h
Pane semplice
4h
Pane rustico ripieno
29 godz.
Spalla di agnello a cottura lenta con vino rosso e rosmarino
15h 30min
Stinco di maiale con patate
2 Std.
Pane ai semi di girasole
22h
Pan brioche alle castagne e cioccolato fondente
4h
Pizza con patate, funghi porcini e salsiccia
3 godz. 50 min
Focaccia barese TM6
4h
Pizza con salame piccante TM6
3 Std. 30 Min
Pizza barese ai pomodorini
2 Std.
Pizza napoletana
9u.