![Pizza al lardo, pere, gorgonzola e noci Pizza al lardo, pere, gorgonzola e noci](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/74171753b5255ce00ca59aaabd0b0d0e/Derivates/c266a3a31030137aaae3bcf374c60f7b237637da.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 220 g di acqua
- 5 g di miele
- 5 g di lievito di birra fresco
- 350 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
- 200 g di pera matura ma soda a fette sottili
- 250 g di mozzarella a dadini
- 100 g di Gorgonzola dolce
- 20 - 30 g di lardo a fette
- 6 gherigli di noci
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 11015 kJ / 2633 kcal
- Eiwitten
- 109.9 g
- Koolhydraten
- 292.7 g
- Vetten
- 121.6 g
- Verzadigd vet
- 28.3 g
- Vezels
- 18.8 g
- Natrium
- 18.8 mg
Alternatieve recepten
Pizza con salame piccante TM6
3h 30min
Pizza con pesto di pistacchio, stracciatella e mortadella
4 Std.
Focaccia cipolle e zucca
2 godz.
Pizza con patate, funghi porcini e salsiccia
3h 50min
Crostata con crema e amaretti al caffè
2 godz.
Crostata con rose di mele
2 godz.
Crostata salata alla bieta rossa (senza lattosio)
1h
Meringhe natalizie
8 Std.
Ravioli alla barbabietola con gamberi e pistacchi
1h 30min
Pizza vegetariana con Affettatutto Bimby® (TM6)
3h
Pizza romana con fiori di zucca e alici
24 Std.
Corona di pan brioche ripiena di verdure e Asiago
3h 30min