Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 220 g di acqua
- 5 g di miele
- 5 g di lievito di birra fresco
- 350 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
- 200 g di pera matura ma soda a fette sottili
- 250 g di mozzarella a dadini
- 100 g di Gorgonzola dolce
- 20 - 30 g di lardo a fette
- 6 gherigli di noci
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 11015 kJ / 2633 kcal
- Eiwitten
- 109.9 g
- Koolhydraten
- 292.7 g
- Vetten
- 121.6 g
- Verzadigd vet
- 28.3 g
- Vezels
- 18.8 g
- Natrium
- 18.8 mg
Alternatieve recepten
Pizza con patate, funghi porcini e salsiccia
3 Std. 50 Min
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24h
Pizza napoletana
9 godz.
Pizza con salame piccante TM6
3 godz. 30 min
Focaccia barese TM6
4h
Pizza romana con fiori di zucca e alici
24h
Pizza barese ai pomodorini
2sa
Pizza 'nduja e caciocavallo
9 godz.
Tacos al pastor
7h
Focaccia al profumo di timo
1 godz. 55 min
Focaccia
6 Std.
Crostata di scorze di agrumi
2sa