Compatibele versies
Petits pains farcis à la tomate cerise et au poivron
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 g d'eau, et un peu pour la cuisson
- 130 g de lait
- 500 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 10 g de sel
- 40 g d'huile d'olive
- 15 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 150 g de fromage de chèvre frais, type Petit Billy®
- 150 g de poivron rouge ou jaune, coupé en brunoise
- 20 tomates cerise, coupées en deux
- 2 c. à soupe bombées de graines de pavot (optioneel)
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 394.8 kJ / 93.9 kcal
- Eiwitten
- 3.4 g
- Koolhydraten
- 12.8 g
- Vetten
- 2.9 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 186.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Biscuits salés au paprika et sésame
40 Min
Miniclafoutis de légumes
45 Min
Blinis de concombre et mousse au comté
1h 40min
Pizza au poulet, oignons et chèvre
3h 10min
Pain torsadé cheddar et ciboulette
3h 25min
Baguette farcie au chorizo
2 Std. 15 Min
Tartines de pain de mie, coulis de tomates, compotée d’oignons rouges et coppa
2h 45min
Empanadillas
45 Min
Miniclub-sandwichs
1 godz. 30 min
Baguettes apéritives au curry et fromage
2 Std. 35 Min
Roulés de crêpes vertes, saumon et épinards
45 Min
Muffins au comté et épinards
1 Std.