![Pan moreno en sartén con masa madre Pan moreno en sartén con masa madre](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8f864d6b-039d-43db-8d1a-cdff22738f09/Derivates/85289078-a521-483b-b122-d3fdd131812f.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre de trigo
- 250 g de agua
- 50 g de pie de masa de trigo
- 250 g de harina de fuerza
Masa principal
- 150 g de agua fría
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 300 g de harina de fuerza
- 100 g de harina integral de centeno
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- 1 cucharadita de aceite
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 10403 kJ / 2486 kcal
- Eiwitten
- 80.6 g
- Koolhydraten
- 495.3 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 29.1 g
- Natrium
- 4945.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan rústico suizo (larga fermentación)
25 godz. 20 min
Bollo de pan con pipas de girasol y lino
16 godz.
Pan retorcido con masa madre
16 godz.
Hogaza con granos de centeno y malta con masa madre
14 godz. 30 min
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23h 30min
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16 Std. 30 Min
Pan Venecia
17 godz. 10 min
Chapata con masa madre
17 Std.
Pan persa (Naan barbari) - Irán
2h 45min
Pan payés con masa madre
16 godz.
Pan gallego con masa madre
15 Std. 30 Min
Pan de trigo con masa madre
15 godz.