Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre de trigo
- 250 g de agua
- 50 g de pie de masa de trigo
- 250 g de harina de fuerza
Masa principal
- 150 g de agua fría
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 300 g de harina de fuerza
- 100 g de harina integral de centeno
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- 1 cucharadita de aceite
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 10403 kJ / 2486 kcal
- Eiwitten
- 80.6 g
- Koolhydraten
- 495.3 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 29.1 g
- Natrium
- 4945.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan de trigo con masa madre
15h
Panecillos artesanos
1 Std. 30 Min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15 godz. 20 min
Chapata con masa madre
17h
Hogaza rústica de centeno y especias con masa madre
16sa 15 dk
Mini baguettes rústicas
16h 30min
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23h 30min
Pan de lino y patata
2h 45min
Pasta fresca con harina de garbanzos (sin gluten y sin azúcar)
2h
Barritas crujientes malteadas
6 godz. 30 min
Pan rústico suizo (larga fermentación)
25 Std. 20 Min
Pan payés con masa madre
16 Std.