Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Día 1
- 60 g de agua
- 50 g de harina integral de centeno
Día 2
- 60 g de agua
- 50 g de harina integral de centeno
Día 3
- 60 g de agua
- 50 g de harina integral de centeno
Día 4
- 60 g de agua
- 50 g de harina integral de centeno
- Voeding
- per 440 g
- Calorieën
- 2920 kJ / 698 kcal
- Eiwitten
- 21.8 g
- Koolhydraten
- 150.8 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 23.6 g
- Natrium
- 13.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan gallego con masa madre
15 Std. 30 Min
Masa madre de manzana y trigo
48 Std. 20 Min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15 Std. 20 Min
Chapata con masa madre
17 Std.
Pan de molde 100% integral con masa madre
15h
Pan de yogur (larga fermentación)
16h 10min
Hogaza con granos de centeno y malta con masa madre
14 Std. 30 Min
Pan de molde con masa madre
16h 45min
Hogaza de centeno con masa madre en banneton
16h 45min
Pan retorcido con masa madre
16 Std.
Masa madre de trigo
96 Std.
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16h 30min