![Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2c9dd261-c368-4576-ae3e-ff0a5e6a591b/Derivates/2012841d-43d9-4761-a1cd-808fc47a8cbe.jpg)
Compatibele versies
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre de centeno
- 110 g de agua
- 30 g de pie de masa de centeno
- 90 g de harina integral de centeno
Masa principal
- 1 cucharada de aceite para engrasar
- 240 g de agua fría
-
10
g de sirope de cebada malteada
of 10 g miel - 1 g de levadura prensada fresca
-
210
g de harina integral de centeno
of 210 g de harina de centeno - 230 g de harina de fuerza
- 1 ½ cucharadita de sal
- 1 ½ cucharadita de semillas de hinojo
- 1 cucharadita de alcaravea en grano
- ½ cucharadita de semillas de cilantro molidas
- Voeding
- per 1 Receta completa
- Calorieën
- 7648 kJ / 1893 kcal
- Eiwitten
- 52 g
- Koolhydraten
- 372 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 31.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan retorcido con masa madre
16 godz.
Masa madre de manzana y trigo
48sa 20 dk
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23 Std. 30 Min
Pan de molde con masa madre
16 Std. 45 Min
Pan de yogur (larga fermentación)
16 Std. 10 Min
Hogaza de centeno con masa madre en banneton
16 Std. 45 Min
Hogaza de centeno y espelta con suero de leche
17 godz.
Chapata con masa madre
17 godz.
Masa madre de centeno
96 Std. 20 Min
Pan payés con masa madre
16 godz.
Pan gallego con masa madre
15 Std. 30 Min
Pan de trigo con masa madre
15 godz.