Compatibele versies
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre de centeno
- 110 g de agua
- 30 g de pie de masa de centeno
- 90 g de harina integral de centeno
Masa principal
- 1 cucharada de aceite para engrasar
- 240 g de agua fría
-
10
g de sirope de cebada malteada
of 10 g miel - 1 g de levadura prensada fresca
-
210
g de harina integral de centeno
of 210 g de harina de centeno - 230 g de harina de fuerza
- 1 ½ cucharadita de sal
- 1 ½ cucharadita de semillas de hinojo
- 1 cucharadita de alcaravea en grano
- ½ cucharadita de semillas de cilantro molidas
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 7648 kJ / 1893 kcal
- Eiwitten
- 52 g
- Koolhydraten
- 372 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 31.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Masa madre de centeno
96h 20min
Masa madre de manzana y trigo
48 Std. 20 Min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15 Std. 20 Min
Pan payés con masa madre
16 Std.
Pan de trigo, centeno y maíz
3 Std.
Pan retorcido con masa madre
16 Std.
Hogaza de centeno y espelta con suero de leche
17 Std.
Hogaza de centeno con masa madre en banneton
16 Std. 45 Min
Pan de molde 100% integral con masa madre
15u.
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23 Std. 30 Min
Pan moreno en sartén con masa madre
14h 30min
Pan gallego con masa madre
15h 30min