Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre de centeno
- 260 g de agua
- 20 g de pie de masa de centeno
- 200 g de harina integral de centeno
Soaker frío
- 50 g de pan rallado
- 100 g de agua
Masa principal
- 1 cucharadita de aceite para engrasar
- 80 g de agua fría
- 200 g de harina de fuerza
- 150 g de harina integral de centeno
- 2 ½ cucharaditas de sal (aprox. 15 g)
- 2 - 3 cucharaditas de especias para pan
- 10 g de aceite
- 2 cucharaditas de semillas de hinojo
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 9680 kJ / 2313 kcal
- Eiwitten
- 70.2 g
- Koolhydraten
- 453.2 g
- Vetten
- 26.1 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 49.9 g
- Natrium
- 6314.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan de trigo con masa madre
15h
Pan gallego con masa madre
15 Std. 30 Min
Masa madre de manzana y trigo
48 godz. 20 min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15 Std. 20 Min
Chapata con masa madre
17h
Masa madre de centeno
96 Std. 20 Min
Pan de yogur (larga fermentación)
16 godz. 10 min
Hogaza con granos de centeno y malta con masa madre
14 Std. 30 Min
Hogaza de centeno y espelta con suero de leche
17h
Pan retorcido con masa madre
16h
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16h 30min
Pan payés con masa madre
16h