Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre de trigo
- 150 g agua
- 20 g de pie de masa de trigo
- 150 g de harina de fuerza
Masa principal
- 200 g de agua fría
- 400 g de harina de fuerza
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 15 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 3071 kJ / 734 kcal
- Eiwitten
- 22.4 g
- Koolhydraten
- 135.7 g
- Vetten
- 9.7 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 1594.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan rústico suizo (larga fermentación)
25 Std. 20 Min
Pan greñado art
3 godz. 30 min
Masa madre de manzana y trigo
48h 20 min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15h 20min
Hogaza mediterránea con masa madre, queso y salvia
16h
Pan de yogur (larga fermentación)
16h 10 min
Hogaza de centeno con masa madre en banneton
16h 45 min
Masa madre de trigo
96h
Chapata con masa madre
17 Std.
Masa madre de centeno
96h 20 min
Pan gallego con masa madre
15 Std. 30 Min
Pan de trigo con masa madre
15 Std.