Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre de trigo
- 150 g agua
- 20 g de pie de masa de trigo
- 150 g de harina de fuerza
Masa principal
- 200 g de agua fría
- 400 g de harina de fuerza
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 15 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 3071 kJ / 734 kcal
- Eiwitten
- 22.4 g
- Koolhydraten
- 135.7 g
- Vetten
- 9.7 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 1594.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Baguettes parisiennes
15 godz. 30 min
Masa madre de manzana y trigo
48 godz. 20 min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15 Std. 20 Min
Pan raíz de parmesano, aceitunas y nueces con masa madre (larga fermentación)
23hod.
Masa madre de centeno
96h 20min
Bolitas de queso de yogur y hierbas en aceite de oliva
62u.
Pan de yogur (larga fermentación)
16h 10min
Pan de molde con masa madre
16 godz. 45 min
Mini baguettes rústicas
16 Std. 30 Min
Trenzas malteadas de semillas de amapola
15 godz. 30 min
Pan rústico suizo (larga fermentación)
25 Std. 20 Min
Pan retorcido con masa madre
16 godz.