Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g butter, plus extra for greasing
- 180 g dark chocolate (min. 50% cocoa solids), broken into pieces
- 2 eggs
- 2 egg yolks
- 80 g raw sugar
- 40 g plain flour
- thickened cream or vanilla ice cream, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2099.5 kJ / 499.8 kcal
- Eiwitten
- 7.4 g
- Koolhydraten
- 37.3 g
- Vetten
- 36.9 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 215 mg
Alternatieve recepten
Chocolate volcanos
55 Min
Mixed berry pavlova stack
5 Std. 30 Min
Chocolate Fondants
40 dk
Decadent dark chocolate brownies
2 Std. 15 Min
Chocolate mousse
3 godz. 20 min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 Std. 20 Min
Chocolate cream pie
4 Std. 15 Min
Chocolate brownie trifle
6h
Lemon and white chocolate lava cakes
30 Min
Chocolate fondant cake
40 dk
Chocolate ganache
20 Min
Pavlova
6h