Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cupcakes
- 300 g white sugar
- 250 g unsalted butter, softened
- 1 tsp vanilla bean paste
- 250 g buttermilk
- 4 eggs, room temperature
- 430 g self-raising flour
- 1 tsp baking powder
- 1 pinch sea salt
Lemon curd
- 240 g white sugar
- 150 g freshly squeezed lemon juice
- 120 g unsalted butter, cut into pieces
- 3 eggs
Swiss meringue
- 200 g white sugar
- 4 egg whites
- 1 tsp freshly squeezed lemon juice
- 1 - 2 pinches sea salt
- ½ vanilla bean
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1369.8 kJ / 303.7 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 44.9 g
- Vetten
- 14.6 g
- Verzadigd vet
- 8.7 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 207.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mixed berry pavlova stack
5 godz. 30 min
Salted caramel slice
2 Std. 30 Min
Decadent dark chocolate brownies
1 Std. 30 Min
Lemon meringue pie
3h
Mini lemon curd tarts
2hod. 20min
Lamington swiss roll
25h 40min
Mixed berry pavlova stack
5 godz. 30 min
Home-style sponge cake
2 Std. 30 Min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26 Std. 10 Min
Pavlova
6 Std.
Cream cheese frosting
5 Min
Sticky date pudding
1 Std. 30 Min