Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cupcakes
- 300 g white sugar
- 250 g unsalted butter, softened
- 1 tsp vanilla bean paste
- 250 g buttermilk
- 4 eggs, room temperature
- 430 g self-raising flour
- 1 tsp baking powder
- 1 pinch sea salt
Lemon curd
- 240 g white sugar
- 150 g freshly squeezed lemon juice
- 120 g unsalted butter, cut into pieces
- 3 eggs
Swiss meringue
- 200 g white sugar
- 4 egg whites
- 1 tsp freshly squeezed lemon juice
- 1 - 2 pinches sea salt
- ½ vanilla bean
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1369.8 kJ / 303.7 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 44.9 g
- Vetten
- 14.6 g
- Verzadigd vet
- 8.7 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 207.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Profiteroles
2h
Caramel chocolate mousse cake (TM6, Kirsten Tibballs)
28h
Decadent dark chocolate brownies
2 Std. 15 Min
Salted caramel slice
2 Std. 30 Min
Decadent dark chocolate brownies
1sa 30 dk
"To die for" mini pavlovas
2 Std. 40 Min
White chocolate and raspberry self-saucing pudding
1sa
Banoffie pie
26 godz. 30 min
Lemon meringue tarts
25 Std. 30 Min
Lemon meringue pie
3h
Lemonade scones
25 Min
Sticky date pudding
1sa 30 dk