Apparaten en Accessoires
Lemon meringue cupcakes
Voorbereiding 35min
Totaal 1u. 30min
24 portions
Ingrediënten
Cupcakes
-
white sugar300 g
-
unsalted butter softened250 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
buttermilk250 g
-
eggs room temperature4
-
self-raising flour430 g
-
baking powder1 tsp
-
sea salt1 pinch
Lemon curd
-
white sugar240 g
-
freshly squeezed lemon juice150 g
-
unsalted butter cut into pieces120 g
-
eggs3
Swiss meringue
-
white sugar200 g
-
egg whites4
-
freshly squeezed lemon juice1 tsp
-
sea salt1 - 2 pinches
-
vanilla bean½
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
207.2 mg
Eiwitten
5.2 g
Calorieën
1369.8 kJ /
303.7 kcal
Vetten
14.6 g
Vezels
0.6 g
Verzadigd vet
8.7 g
Koolhydraten
44.9 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Facebook Live
9 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Rocky road Christmas trees
24h 30min
Lamington swiss roll
25h 40min
Decadent dark chocolate brownies
1h 30min
Lemon meringue pie
3h
Royal icing (sugar glaze)
5min
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28h 15min
Meringues
5h
Granini slice
2h 15min
Chocolate truffle cake
2h 15min
Lime meringue tartlets
2h 40min
Basic chocolate cupcakes
40min
Black forest cake
5h