Apparaten en Accessoires
Lemon meringue cupcakes
Voorbereiding 35min
Totaal 1u. 30min
24 portions
Ingrediënten
Cupcakes
-
white sugar300 g
-
unsalted butter softened250 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
buttermilk250 g
-
eggs room temperature4
-
self-raising flour430 g
-
baking powder1 tsp
-
sea salt1 pinch
Lemon curd
-
white sugar240 g
-
freshly squeezed lemon juice150 g
-
unsalted butter cut into pieces120 g
-
eggs3
Swiss meringue
-
white sugar200 g
-
egg whites4
-
freshly squeezed lemon juice1 tsp
-
sea salt1 - 2 pinches
-
vanilla bean½
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
207.2 mg
Eiwitten
5.2 g
Calorieën
1369.8 kJ /
303.7 kcal
Vetten
14.6 g
Vezels
0.6 g
Verzadigd vet
8.7 g
Koolhydraten
44.9 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Facebook Live
9 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Pavlova
6u.
Black forest pavlova stack
5u. 30min
Chocolate brownie trifle
6u.
Mini lemon curd tarts
2u. 20min
Paris–Brest with praline cream
26u.
Magnolia Kitchen Swiss meringue buttercream
45min
Chocolate ganache
20min
Critters and crawlers
2u. 25min
Cherry delight
15min
Flaky filo fingers
1u. 30min
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1u. 15min
White chocolate and strawberry trifle
25u.