Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de parmesan, coupé en morceaux
- 130 g d'oignons, coupés en deux
- 4 brins de persil frais
- 10 g de beurre
- 250 g de morilles fraîches, coupées en morceaux
- 20 g d'huile d'olive
- 250 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
- 100 g de vin blanc sec
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1513 kJ / 361 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto
30 min
Risotto au citron et crevettes à l'ail
55 Min
Risotto aux cèpes
30 min
Risotto (Escale gourmande)
30 min
Menu veggie - Risotto forestier aux pignons
1hod.
Risotto aux trompettes-de-la-mort
35 min
Risotto de printemps
55 Min
Risotto aux épinards et crème au safran
40 Min
Risotto aux asperges
35 min
Risotto tout vert
40 Min
Risotto aux légumes verts et pesto revisité
45 min
Risotto parfumé aux herbes
30 min