Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de parmesan, coupé en morceaux
- 130 g d'oignons, coupés en deux
- 4 brins de persil frais
- 10 g de beurre
- 250 g de morilles fraîches, coupées en morceaux
- 20 g d'huile d'olive
- 250 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
- 100 g de vin blanc sec
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1513 kJ / 361 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto
30 min
Risotto parfumé aux herbes
30 min
Risotto aux légumes verts et pesto revisité
45 min
Risotto à l'artichaut et au jambon cru
25 min
Risotto au citron et crevettes à l'ail
55 min
Risotto aux cèpes
30 min
Risotto aux asperges
35 min
Risotto artichauts, tomates séchées et parmesan
30 min
Risotto de printemps
55 min
Risotto au safran à la milanaise
1 godz. 30 min
Risotto (Escale gourmande)
30 min
Risotto aux épinards et crème au safran
40 min