Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pino de champiñones
- 50 g de vino blanco
- 15 g de maicena
- 400 g de champiñones ostra
- 400 g de champiñones de París
- 400 g de cebolla cortada en cuartos
- 1 diente de ajo sin la raíz
- 35 g de aceite
- 25 g de mantequilla
- ½ cucharadita de comino molido
- ½ cucharadita de orégano
- 1 cucharadita de ají de color o paprika
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra recién molida
Masa de empanada
- 380 g de leche entera
- 140 g de mantequilla sin sal cortada en trozos medianos
- 35 g de aceite de oliva
- 700 g de harina y algo más para espolvorear
- 2 yemas
- ½ cucharadita de polvos de hornear
- 1 cucharadita de sal
Armado
- 1 huevo
- 20 g de leche
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1227 kJ / 293 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 36.2 g
- Vetten
- 13.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto cremoso de champiñones y camarón.
1 Std.
Ñoquis de zanahoria con crema de zapallito italiano
1 Std. 45 Min
Quiche de zapallito italiano
1 Std. 10 Min
Bruschetta de setas y verduras de otoño
24h
Torta rápida de nueces
1 Std. 15 Min
Pisco sour
10 Min
Toffee slice
3 Std.
Pastel de papas con pino de berenjenas
1 godz. 20 min
Caldillo de congrio
1 Std. 45 Min
Ensalada de papas cremosas
40 min
Carbonada
1 Std. 15 Min
Empanada de pino al horno
4 Std.