![Crêpes mille trous et coulis de fraises Crêpes mille trous et coulis de fraises](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8287b2ff-378f-48d7-9a12-e525588ad030/Derivates/71f81cd0-cd4a-4f02-9952-576198605ce4.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le coulis
- 250 g de fraises fraîches, équeutées et coupées en deux
- 20 g de sucre en poudre
Les crêpes
- 370 g d'eau
- 1 pincée de sel
- 150 g de semoule de blé dur fine
- 75 g de farine de blé
- 10 g de sucre en poudre
- 1 sachet de levure boulangère sèche
- 2 c. à café de levure chimique
- beurre, pour la cuisson
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 457 kJ / 110 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Harcha parfumé (pain à la semoule)
30min
Crêpes mille trous
1h 10min
Sfenj - donuts marocain
2hod. 45min
Msemen
40min
Pains batbout marocains
1 Std.
Harira
7 Std.
Pains de semoule Matlouh
2 Std. 10 Min
Soupe harira
40min
Crêpes mille trous au maïs
1h 20 min
Ghoribas marocains
35 Min
Chorba tunisienne
45 Min
Ghoribas à la noix de coco
20min